Egyedi Vállalatirányítási Rendszer

Káoszmentesítés mesterfokon

ÁTLÁTHATATLAN MUNKAFOLYAMATOK?

A napi tevékenységek végzése közben már átláthatatlanná váltak a munkafolyamatok és káoszos a cég működése?

BEVÉTEL KIESÉS?

Kapacitás hiánnyal küzködtök és sokszor már azért nem vállaltok el munkákat, mert nem tudnátok határidőre teljesíteni azokat? Eddig ez mennyi pénzbe kerülhetett?

TÚLTERHELT MUNKATÁRSAK?

A munkatársak nem győzik ellátni a feladatokat? Már sokszor Te mint tulajdonos látod el a feladatokat? A munkatársaid megtartásáért kell küzdened?

A vállalatirányítási rendszerek

3 legnagyobb buktatója

Nem ismeretlen probléma, hogy a cégvezetők túlterheltek, legyen szó akár termelő cégről vagy szolgáltató szervezetről. A legtöbbször a cégvezetőnek kell sok olyan feladatot ellátni, melyek a munkatársak feladata lenne, azonban a munkatársak is túlterheltek, rosszabb esetben szervezési problémák miatt el sem készülnek a feladatok. Ez rengeteg bevételkiesést és a munkatársak elvesztését is jelentheti.

A vállalatirányítási rendszerekkel 3 fő probléma szokott lenni, ami miatt nem működnek:

1. Dobozos „vállalat irányítási” rendszert használ az adott vállalat, ami igazából egy sablon termék és nem hogy megkönnyíti a munkatársak munkáját, hanem még bonyolítja is.

2. Nem a cég igényeit kiszolgáló rendszert használnak és valódi problémát nem old meg a szoftver. Ez nagyon kellemetlen tud lenni, amikor a cég egy valag pénzt kifizet a szoftverért, de nem a valódi problémára kap megoldást.

3. A programozó nem kérdez eleget. Nem ismeri meg a valódi problémát és ennél fogva nem képes valódi segítséget nyújtó, egyszerű, jól kezelhető szoftvert kivitelezni a megbízónak. 

Mi a legnagyobb hangsúlyt a megértésre helyezzük, hogy utána olyan egyedi fejlesztésű szoftverrel álljunk elő, ami valóban sok pénzt takarít meg a szervezetnek és felszabadítja a kapacitását a cégvezetőnek és megnöveli a munkatársak hatékonyságát.

Több mint 30 éves programozói tapasztalattal a hátunk mögött úgy véljük, hogy a legnagyobb buktató tehát az, hogy nem egyedi fejlesztésű szoftverekkel dolgoznak a cégek, hanem dobozos sablon termékekkel, melyek – rossz esetben – még nagyobb kárt is tudnak okozni mint jót.

A legnagyobb hangsúlyt éppen ezért a projekt kezdetén lévő szakaszra tesszük, ahol teljes mértékben megértést szerzünk a cég működési folyamatairól és célzottan tervezzük meg, hogyan takarítson meg időt és energiát a szervezetnek.

A legnagyobb haszon természetesen majd a használatból fog következni a gyorsabb, minőségi ügymenetekből, a pontos és gyorsan lekérhető adatokból, a szervezet működésével kapcsolatos átláthatóságból és az ezekből fakadó bevételnövekedésből. Kizárólag egyszerűen kezelhető, gyors rendszereket vitelezünk ki, melyek tökéletesen illeszkednek a szervezet működésébe.

A tapasztalatunkból adódóan és a nagyfokú körültekintés következtében elégedettségi garanciát vállalunk az összes elvállalt projektért.

Nagyon sok lehetőség és átmeneti "megoldás" létezik

de a legtöbb nem oldja meg a problémát​

a megoldás nagyon egyszerű

30 éve foglalkozunk egyedi fejlesztésű vállalat irányítási rendszerek kivitelezésével

Törteli Zoltán a vezető programozó, cégünk Alapítója, több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, több könyv szerzője is, és legfőbb ismérve teljes mértékben szemben áll a programozókról kialakult sztereotípiákkal, miszerint a programozók nem beszélik az ügyfél nyelvét és túl bonyolítják a dolgokat. Zoltán az egyszerűségről és az átlátható megoldásokról híres. Éppen ezért nem kell „tolmács” a programozó és az ügyfél közé.

eGYEDI AJÁNLATÉRT

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT​

  NÉV*

  EMAIL CÍM*

  TELEFONSZÁM

  CÉG NEVE

  MEGJEGYZÉS

  Mely szolgáltatás iránt érdeklődsz?