INGYENES E-BOOK

A szoftverválasztás dilemmája és megoldása 6 lépésben

Gyakorlati útmutató a vállalati problémák és nehézségek szoftveres megoldására

Az ebook minden kérdésedre választ ad:

"NÉLKÜLÖZHETETLEN ESZKÖZ"

"Cégünk rendkívüli veszélyhelyzetbe került az itteni szoftverrendszerekkel kapcsolatban. Cégünk 1200 fős call centert üzemeltet 4-5 helyen az USA-ban. Korábbi szoftvercsapatunk rosszul elkészített dokumentációk és félkész termékek roncsait hagyta hátra. Ez a helyzet könnyen több százezer dollárba, ha nem milliókba kerülhet a cégnek, ha rosszul kezeljük.

Zoltán bejött, átvette az irányítást, és "csak úgy" sikerült. Azonnal megtett mindent a helyzet megoldása érdekében, legyen szó akár a késői órákig tartó vagy kellemetlen feladatokról. Munkája nélkülözhetetlen volt. Rendkívül őszinte és közvetlen, és véleményem szerint tiszteletre méltó szakember.”
Hans Eisenmann
AGR Group
316090156_10228414354160511_4034710136679951260_n

Miért gondolom, hogy tudok segíteni?

Ezt a szakirányú képesítésem, a több mint 20 év szakmai tapasztalatom, a folyamatos szakmai fejlődésem, és a sikeres ügyfeleim garmadája garantálja számodra. Konzultációba fektetni valószínűleg az egyik legjövedelmezőbb kiadásod lesz.

Néhány vállalkozás, akik már megtiszteltek bizalmukkal

„Zoltán tervezte és fejlesztette a teljes informatikai rendszerünket. Gyors és rugalmas volt minden tekintetben, a kész program pedig maga a megvalósult álom. Beépített egy analitikai modult is, mellyel egy pillantás alatt felmérhetjük az adott projekt népszerűségét. Ez segít minket céljaink definiálásában, és a cég jövőjét meghatározó döntések meghozatalában is. Vele biztos a siker.”
Horváth Zsolt
Presolver Communications
„Törteli Zoltán 2002-2006 között dolgozott cégünknél. Hatékonyan tudta segíteni a munkánkat a legnehezebben felderíthető hibák kezelésében, valamint a számos programozási környezetben való jártassága. Ügyes és megbízható munkatárs, meglepően könnyen boldogul ismeretlen területeken is.
Mindenképp ajánlom!”
Sajti Levente
Unisys Magyarország Kft.