DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ TÖRTELI ZOLTÁNNAL

Amikor úgy érzed, hogy szorít a határidő, elfogytak az erőforrások és mégis kéne egy kis segítség.

Mentsd meg a projektet azzal, hogy időben tettél fel kérdéseket.

Ha egy fejlesztési projektben nem haladnak az ütemterv szerint a dolgok, a munkatársak túlterheltek és újabb akadályok, problémák léptek fel, a határidő közelségéről már nem is beszélve, akkor…

Neked Törteli Zoltán konzultációjára van szükséged!

A projekt konzultáció velem rendkívüli eredményeket tud biztosítani, gyakran a cég sorsát megfordítja, új lehetőségeket nyit ki és sikeres projektzárást eredményez.

"NÉLKÜLÖZHETETLEN ESZKÖZ"

"Cégünk rendkívüli veszélyhelyzetbe került az itteni szoftverrendszerekkel kapcsolatban. Cégünk 1200 fős call centert üzemeltet 4-5 helyen az USA-ban. Korábbi szoftvercsapatunk rosszul elkészített dokumentációk és félkész termékek roncsait hagyta hátra. Ez a helyzet könnyen több százezer dollárba, ha nem milliókba kerülhet a cégnek, ha rosszul kezeljük.

Zoltán bejött, átvette az irányítást, és "csak úgy" sikerült. Azonnal megtett mindent a helyzet megoldása érdekében, legyen szó akár a késői órákig tartó vagy kellemetlen feladatokról. Munkája nélkülözhetetlen volt. Rendkívül őszinte és közvetlen, és véleményem szerint tiszteletre méltó szakember.”
Hans Eisenmann
AGR Group
316090156_10228414354160511_4034710136679951260_n

Miért gondolom, hogy tudok segíteni?

Ezt a szakirányú képesítésem, a több mint 20 év szakmai tapasztalatom, a folyamatos szakmai fejlődésem, és a sikeres ügyfeleim garmadája garantálja számodra. Konzultációba fektetni valószínűleg az egyik legjövedelmezőbb kiadásod lesz.

Gördítsük el az akadályokat az útból.

Első lépésként egy 30 perces díjmentes konzultációt tudok ajánlani, hogy megismerhessük egymást, én megismerhessem a problémádat és el tudjuk dönteni, hogy milyen segítség lesz a leghasznosabb a számodra – minden rizikó nélkül!

Néhány vállalkozás, akik már megtiszteltek bizalmukkal

„Zoltán tervezte és fejlesztette a teljes informatikai rendszerünket. Gyors és rugalmas volt minden tekintetben, a kész program pedig maga a megvalósult álom. Beépített egy analitikai modult is, mellyel egy pillantás alatt felmérhetjük az adott projekt népszerűségét. Ez segít minket céljaink definiálásában, és a cég jövőjét meghatározó döntések meghozatalában is. Vele biztos a siker.”
Horváth Zsolt
Presolver Communications
„Törteli Zoltán 2002-2006 között dolgozott cégünknél. Hatékonyan tudta segíteni a munkánkat a legnehezebben felderíthető hibák kezelésében, valamint a számos programozási környezetben való jártassága. Ügyes és megbízható munkatárs, meglepően könnyen boldogul ismeretlen területeken is.
Mindenképp ajánlom!”
Sajti Levente
Unisys Magyarország Kft.

Ez NEM való mindenkinek!

A konzultáció azon vezetőknek való, akiknek már van futó fejlesztési projektjük.

A konzultáció ereje a közös tudásból és tapasztalatból építkezik,
ezért a részvételhez meg kell felelned néhány kritériumnak.

1 Az egyik legfontosabb feltétel, hogy legyen egy már futó fejlesztési projekted, amihez kapcsolódik az elakadásod vagy problémád.

2 Csak akkor tudjuk mérlegelni a konzultáción való részvételt, ha a céged éves nettó árbevétele legalább  200 millió forint felett van.

3 A hatékony konzultáció érdekében döntéshozóként legyen meg, hogy a projektnek pontosan milyen problémájára szeretnél Zoltántól segítségét kapni.