A VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK 3 LEGNAGYOBB PROBLÉMÁJA
 
1. Dobozos “vállalat irányítási” rendszert használ az adott vállalat, ami igazából egy sablon termék és nem hogy megkönnyíti a munkatársak munkáját, hanem még bonyolítja is.
 
2. Nem a cég igényeit kiszolgáló rendszert használnak és valódi problémát nem old meg a szoftver. Ez nagyon kellemetlen tud lenni, amikor a cég egy valag pénzt kifizet a szoftverért, de nem a valódi problémára kap megoldást.
 
3. A programozó nem kérdez eleget. Nem ismeri meg a valódi problémát és ennél fogva nem képes valódi segítséget nyújtó, egyszerű, jól kezelhető szoftvert kivitelezni a megbízónak.
 
Mi a legnagyobb hangsúlyt a megértésre helyezzük, hogy utána olyan egyedi fejlesztésű szoftverrel álljunk elő, ami valóban sok pénzt takarít meg a szervezetnek és felszabadítja a kapacitását a cégvezetőnek, valamint megnöveli a munkatársak hatékonyságát.
 
Több mint 30 éves programozói tapasztalattal a hátunk mögött úgy véljük, hogy a legnagyobb buktató tehát az, hogy nem egyedi fejlesztésű szoftverekkel dolgoznak a cégek, hanem dobozos sablon termékekkel, melyek – rossz esetben – még nagyobb kárt is tudnak okozni, mint jót.
 
A legnagyobb hangsúlyt éppen ezért a projekt kezdetén lévő szakaszra tesszük, ahol teljes mértékben megértést szerzünk a cég működési folyamatairól és célzottan tervezzük meg, hogyan takarítson meg időt és energiát a szervezetnek.
 
A legnagyobb haszon természetesen majd a használatból fog következni: a gyorsabb, minőségi ügymenetekből, a pontos és gyorsan lekérhető adatokból, a szervezet működésével kapcsolatos átláthatóságból és az ezekből fakadó bevételnövekedésből. Kizárólag egyszerűen kezelhető, gyors rendszereket vitelezünk ki, melyek tökéletesen illeszkednek a szervezet működésébe.
0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük