2022 A DIGITALIZÁCIÓ ÉVE
 
2020-ban amikor a világ átalakult, a legtöbben nem kapcsoltak elég gyorsan és sokan bajba kerültek e miatt.
 
ÉS most nem akarok abba bele menni, hogy létezik-e vírus vagy sem, hisztériakeltés ez az egész vagy sem, mindenki döntse el maga. Azonban az tény, hogy az emberek többségének gondot jelentett az, hogy nem eléggé volt a cége vagy a vállalkozása digitalizálva.
 
Amint az emberek home office-ban kezdtek el dolgozni, nagyobb szerepet kapott a a digitális nyomonkövetés, a munkamegosztás digitálissá tétele és összességében a szervezet irányítás szoftvereken keresztül.
 
Attól függetlenül, hogy elmúlóban van a covid őrület, a digitalizáció nem tűnt el, sőt fejlődik és vannak akik tartják ezzel az iramot és vannak akik még nem szedték fel a fonalat.
Tovább fog fejlődni a technika és egyre több cég fogja bevezetni a szervezetébe a digitalizáció adta lehetőségeket. Ma már nem marad életben az a cég aki nem optimalizálja a folyamatait és nem használja ki a fejlődési lehetőségeket. Erre lehet azt mondani, hogy 20 évvel ezelőtt is életbe maradtunk programok nélkül, azonban az a helyzet, hogy akkor a konkurenciának sem volt szoftveres segítsége, most azonban már van. Ennél fogva ahhoz, hogy felvedd a versenyt szükség van haladni a korral.
 
A kérdés csupán annyi, hogy Te időben kapcsolsz-e.
0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük